Årlig opfølgning


Opfølgning kan ske på både budget, lån, opsparing og pensioner.

Der sker hele tiden ændringer – lovgivning eller andre udefrakommende hændelser. Eller helt basalt renten stiger/falder og udgifterne ændres.

Sandbæk Finans kan tilbyde årlig opfølgning på eksisterende kunder – et serviceeftersyn. Vi følger op på, hvordan det går efter de ændringer, vi tidligere har lavet. Vi ser også om der er mere, der skal ændres. Vi bliver opdateret på eventuelle nye indtægter og udgifter – og tager et blik på renter og gebyrer.

Har du købt og/eller solgt hus, så skal/bør der laves ændringer i forskudsskemaer. Ikke kun for det år, hvor købet/salget er foregået, men faktisk de 2 følgende år. Det skyldes, at forskudsskemaerne laves ud fra historiske data. Det forventes, at hvis man betalte 15.000 kr. i renter i 2018, så gør man det nok også i 2020.

Hvis man glemmer at rette forskudsopgørelser, så vil der være større sandsynlighed for, at der kommer en større regulering i skatten til marts det efterfølgende år. De fleste vil helst have et lille plus – altså penge udbetalt fra Skat – i stedet for at få at vide, at man skal indbetale en masse. Vi anbefaler dog ikke, at man ændrer skatteprocent ved sin arbejdsgiver – eller sletter alle renteudgifter for så sparer man bare op ved Skat. Man kan få meget mere ud af pengene ved at få dem udbetalt fremfor at spare dem op ved det offentlige. De giver ikke nogen rente.

Skal du købe ny bil eller måske er det tid til at konvertere et lån.

 Så vil vi højst sandsynligt kunne spare penge for dig. Det koster ikke noget at spørge os. De penge vi kan spare dig, vil være mere end det koster at spørge os.
Apropos billån, så lad være med at stirre dig blind på renten ved forhandleren. Der kan oftest findes end bedre løsning for dig ved at se på din samlede økonomi.

Det koster som udgangspunkt timepris, hvor vi forventer ca. 2-3 timer incl. et møde.

Kontakt os så finder vi en løsning sammen.