Boligkøb


I Sandbæk Finans hjælper vi med dit boligkøb – fra start til slut – med uvildig økonomisk rådgivning. 

Vi kan hjælpe dig med at:

  • Finde en bank, der vil finansiere dit huskøb
  • Sammensætte et lån, der passer til din økonomi
  • Forhandle renter og gebyrer med banken
  • Forhandle købsprisen og købsvilkår på dit drømmehus

Det store overblik til dit huskøb

Vi danner os først det store overblik. Her går vi hele vejen rundt om økonomien. Ikke kun hvordan den ser ud her og nu, men mange år ud i fremtiden. Det vil også sige, at vi tager et blik på familiens sammensætning, jobs, lønudvikling, udgiftsposter, forsikringer, pensioner og meget andet.

Når overblikket er på plads, så vil vi kunne lave en individuel rådgivning i stedet for “kassetænkning”, hvor alle skal passe i den samme kasse. Vi har alle forskellige forventninger til fremtiden, og vores indtægter og udgifter er heller ikke ens. Derfor skal vi heller ikke alle have det samme lån – eller være i den samme bank eller kreditforening.

Hvorfor betale for rådgvning, når man bare kan gå i banken?

Det er jo helt op til dig, om du vil tale med din bank om deres produkter, eller om du vil bruge Sandbæk Finans, der har kendskab til mere end én banks produkter. De har ikke alle det samme produktmix, og bankerne har forskellige fokusområder. Der er banker, der ikke ønsker at have med selvstændige at gøre, og der er banker, der helst vil have ingeniører som kunder. Vi kender markedet, og følger med hele tiden.

Sandbæk Finans er ikke i lommen på bankerne. Vi har intet ud af at sende alle kunder til den samme bank – den eneste der betaler os er dig. Det sikrer at vi arbejder for at skabe det bedste for dig. Det er forkert at sige, at vi er ligeglade med bankernes indtjening – for det er vi ikke helt – men vi ønsker bare, at vores kunder får den rigtige sammensætning af lån og den rigtige pris på bankforretningerne.

Få en uvildig vurdering