Boligkøb


BoligkøbBoligkøb – banken som medspiller

Det er oftest den største investering man laver i sit liv – Boligkøb. Det er også oftest der, hvor Sandbæk Finans kan finde de største besparelser på både renter og gebyrer. Når investeringen/lånene oftest er over 20-30 år, så vil 1,5% i renteforskel på boliglånene give et stort beløb. Eksempelvis vil et boliglån på 400.000 kr. over 20 år med 1,5% lavere rente betyde en besparelse på over 100.000 kr. i renteudgift.

Vi drøfter hvad jeres ønsker til finansiering er, og derefter hjælper vi med at finde kreditforeningslån og boligfinansieringen – og vi finder ud af, om det er bedst i jeres nuværende bank, eller om vi skal snakke med nogle andre. Vi ser selvfølgelig samtidigt på resten af jeres bankforretninger, så vi får sammensat det bedste for jer.

Vi vil kraftigt foreslå, at I samtidigt tilkøber Pensions- og forsikringsgennemgang-pakken – netop på grund af, at Boligkøb er så stor en investering, at man bør være sikker på dækningerne i tilfælde af, at der skulle ske noget. Men det er helt op til jer, og det er noget vi taler om, når vi mødes.

Kreditforeningslån – bidragssatser

De sidste år har der været meget snak om bidragssatser, som er en slags ekstra rente på kreditforeningslånet. Jeg følger både med i udviklingen på bidragssatser i de forskellige kreditforeninger, samt tager højde for, hvor det er muligt at få gode tilbud rent gebyrmæssigt. Det er noget, der kommer jer til gode.

Den mediebevågenhed og eksponering der har været omkring bidragssatserne har været ekstrem, men når man ser på, hvad det reelt drejer sig om, så er nyhedsværdien begrænset.

Hus, ejerlejlighed eller andelsbolig

Er I i tvivl om, hvad der skal vælges, så tag en snak med Sandbæk Finans. Vi gennemgår det, I har set på. Der er fordele og ulemper ved alle 3 valg. Vi skal have fundet den ejendomstype, der passer jer bedst – rent økonomisk med de fordele og ulemper der følger med.

Pakken Boligkøb koster 14.500 kr. – dog med et tillæg på 3.000 kr., hvis det drejer sig om et nybyggeri

Læs mere i denne artikel: Gebyr – En fest for bankerne

Bliv kontaktet ved at udfylde kontaktformularen


Referencer

Jeg skulle købe et hus, og det var blevet lidt presserende. Da jeg kom i kontakt med Brian fra Sandbæk Finans gik det hurtigt. Der kom et rigtigt godt tilbud på bordet, og jeg har sparet over 175.000 kr. (i lånets løbetid) i forhold til det tilbud, jeg selv havde fået. Derudover har jeg fået tjekket mine livsforsikringer og tab af erhvervsevne forsikring. Nu har jeg sikret min indkomst til enten mig eller min søn, hvis der skulle ske mig noget.
Sandbæk Finans får min bedste anbefaling – og faktisk har jeg allerede henvist flere fra min omgangskreds til den gratis gennemgang. Så kan de jo se, om der er noget at spare/optimere.

Henrik

Vi har været trygge og tilfredse i forløbet indtil videre. Vi må bare konstatere, at det er pengene værd at købe sig til rådgivning – lige fra advokatens til din – og jeg tænker lidt ved mig selv, at man godt nok er modig, hvis man bare kaster sig ud i sådan et projekt totalt uden rådgivning.

Søren