Faq – Frequently asked questions


Vi opdaterer løbende denne side, når vi får spørgsmål fra kunderne – det kunne jo være, at andre havde samme spørgsmål. Til det formål har vi oprettet denne FAQ.

FAQ

Er det ligesom Luksusfælden i fjernsynet?

Nej – langt fra. Fjernsyn er mange gange for at underholde. Vi underholder ikke, men er dybt seriøse i vores rådgivning. Vi hiver ikke en trillebør med til vores møde, hvor vi viser, hvor mange Anders And blade, I har købt de sidste 5 år – og vi giver desværre heller ikke en stor gave, når vi går igen.
Derimod optimerer vi jeres økonomi – og vores kunder er alt fra direktøren til pensionisten.

Rådgiver I også virksomheder?

15 Steps til Succesfuld Startup Finansiering

Ja, men på en lidt anden måde end private – og kun mindre virksomheder. Det betyder, at vi ser virksomhedens bankforretninger igennem, og vurderer om det er muligt at få andre vilkår enten i den eksisterende bank eller i en anden. Eftersom de mindre virksomheder oftest er koblet meget op omkring den private økonomi, så vil vi typisk både skulle gennemgå den private og den erhvervsmæssige økonomi.

Kan man ikke bare gøre det I gør selv?

Jo. Vi kan også selv slå søm i, og skifte en stikkontakt – eller lave et skøde i en hushandel. Men vi er faktisk mere trygge ved fagmanden. Hvad tænker du?

Det er for dyrt!  Hvorfor koster det så meget at få jer til at gøre det?

Det er fordi det tager tid, at komme med noget godt og gennemarbejdet – og vi kender markedet og bankerne. Ofte har vi en pakke, som passer til jeres situation. Pakkerne er lavet ud fra det vi møder i hverdagen af kundeforespørgsler. Hvis man hellere vil timeafregnes, så kan vi det – og der vil også være tidspunkter, hvor vi skal lave noget, der ikke kan passe ind i pakken, hvor vi så afregner pr. time i stedet for.

Hvad nu hvis det ikke lykkes jer at skaffe os den besparelse, som I troede I ville?

Er I ikke tilfredse med tilbuddet, vi kommer med, så snakker vi om det – og hvis det ikke lykkedes os overhovedet, så skal vi heller ikke have penge fra jer.

Rådgiver I også om pension?

Ja, både til firmaer og private. Indenfor firmaer bruger vi en samarbejdspartner, der klarer selve firmapensionen – vi taler selv med de ansatte om yderligere muligheder. For private ser vi eksisterende pensionsordninger igennem. Det kan være, der er ordninger fra gamle jobs eller ordninger placeret i banken. Vi danner det fulde overblik, og kommer med mine pensions- og forsikringsanbefalinger, når vi har talt sammen. Vælger man at følge anbefalingerne, kan vi tage kontakt til pensionsselskabet og få rettet til, så det passer til anbefalingerne.