Om Sandbæk Finans


Hvad laver en finansiel rådgiver? Få svaret her og på resten af hjemmesiden.

Sandbæk Finans blev oprettet i januar 2016 efter lang tids lyst til at “bryde ud” fra bankverdenen for at blive uvildig finansiel rådgiver.

Jeg hedder Brian Sandbæk – jeg er født i ’76 i Holstebro – men har ellers været vidt omkring.

Brian Rosendahl Sandbæk

Efter handelsskolen og et par år i militæret i Odense og Vordingborg valgte jeg at hellige mig banksektoren. For mig har det at være bankansat været meget givende, når man kan mærke, se og føle at man hjælper kunderne til en bedre og mere økonomisk løsning end den der var valgt – eller til den bedst mulige sammensætning af økonomien ved køb af hus eller lejlighed.

Jeg har siden 2004 siddet i forskellige lederstillinger i København, Frederiksberg, Tårnby, Ribe og Esbjerg, men har altid haft fingeren på pulsen omkring rådgivning af kunderne.

Udover min bankuddannelse og løbende kurser internt, har jeg undervist i pension, budgettering og ledelse. Jeg har taget henholdsvis akademiuddannelsen i ledelse samt Diplomlederuddannelsen. Jeg har de sidste 6 år været censor på flere forskellige uddannelser i hele landet.

Jeg underviser unge bankrådgivere i flere fag under akademiuddannelsen i finansiel rådgivning på IBA i Kolding.

Finansiel rådgiver

Når mit ønske er at rådgive og hjælpe folk til den bedst mulige økonomiske løsning er det naturligt, at jeg gør det ved siden af banksektoren i Sandbæk Finans – i et tæt samarbejde med banker, advokater og revisorer. Min kontaktflade er stor, og derfor er jeg også overbevist om, at jeg kan hjælpe med mange udfordringer.

I min tid i banken har jeg flere gange oplevet, at den rådgivning man gerne ville give ikke blev modtaget. Nok ikke af uvilje, men på grund af en skepsis mod, om det man nu sagde, også var for kundens bedste.
Den forsvarsmekanisme behøver du ikke have overfor mig. Jeg vil “kun” spare penge for dig – og give dig den bedst mulige uvildige rådgivning – UDEN – provision fra banker, pensionsselskaber og investeringsforeninger.

 

Sandbæk Finans
v/Brian Sandbæk
Hjortevej 11
6715 Esbjerg N
Cvr.nr 37394564