Om Sandbæk Finans


Finansiel rådgiver

At være finansiel rådgiver handler om at kunne rådgive ud fra den enkelte kundes individuelle økonomiske vilkår.

Når vores ønske er at rådgive og hjælpe folk til den bedst mulige økonomiske løsning er det naturligt, at vi gør det ved siden af banksektoren i Sandbæk Finans - i et tæt samarbejde med banker, advokater og revisorer. Vores kontaktflade er stor, og derfor er vi også overbeviste om, at vi kan hjælpe med mange udfordringer.

I vores tid i finanssektoren har vi flere gange oplevet, at den rådgivning man gerne ville give ikke blev modtaget. Nok ikke af uvilje, men på grund af en skepsis mod, om det man nu sagde, også var for kundens bedste.
Den forsvarsmekanisme behøver du ikke have overfor Sandbæk Finans. Vi vil "kun" spare penge for dig - og give dig den bedst mulige uvildige rådgivning - UDEN - provision fra banker, pensionsselskaber og investeringsforeninger.

Sandbæk Finans er landsdækkende.

Jylland og Fyn

Finansiel Rådgiver

Brian Rosendahl Sandbæk

Jeg hedder Brian Sandbæk - jeg er født i '76 i Holstebro - men har ellers været vidt omkring.

Efter handelsskolen og et par år i militæret i Odense og Vordingborg valgte jeg at hellige mig banksektoren. For mig har det at være bankansat været meget givende, når man kan mærke, se og føle at man hjælper kunderne til en bedre og mere økonomisk løsning end den der var valgt - eller til den bedst mulige sammensætning af økonomien ved køb af hus eller lejlighed.

Jeg har siden 2004 siddet i forskellige lederstillinger i København, Frederiksberg, Tårnby, Ribe og Esbjerg, men har altid haft fingeren på pulsen omkring rådgivning af kunderne.

Udover min bankuddannelse og løbende kurser internt, har jeg undervist i pension, budgettering og ledelse. Jeg har taget henholdsvis akademiuddannelsen i ledelse samt Diplomlederuddannelsen. Jeg har de sidste 6 år været censor på flere forskellige uddannelser i hele landet.

Jeg underviser unge bankrådgivere i flere fag under akademiuddannelsen i finansiel rådgivning på IBA i Kolding.

Kontakt:
Mail: brian@sfinans.dk
Tlf: 2383 2001

København - Sjælland og øerne

Tonny Langhoff Wilms

Jeg tiltrådte per 1. juli 2018 som finansiel rådgiver i Sandbæk Finans. Jeg har 12 års erfaring inden for den finansielle verden herunder 4 år som filialchef.

Udover akademiuddannelsen i finansiel rådgivning har jeg taget en HD i ledelse og organisation.

Min tid i 2 forskellige banker har bragt mig rundt omkring. Jeg startede på Amager, og har siden både været på Vesterbro, København City og til sidst med 4 år i Hellerup. Det har givet mig en masse positive oplevelser med forskellige mennesker og økonomier.

Jeg har længe gået med tanken om at blive uvildig finansiel rådgiver. De bedste kunder er glade kunder. Det føles godt, når jeg kan levere gode resultater og give mine kunder den bedste økonomiske løsning. Desværre synes jeg, at mine bevægelsesmuligheder som bankmand er blevet mere og mere begrænsede. Jeg har derfor ikke altid kunne give den kundeservice, som jeg kunne ønske. Mange bankkunder er desuden usikre på, om man som bankmand reelt er på deres side, eller om man bare vil sælge dem et standardprodukt som den bedste løsning. Som uvildig rådgiver i Sandbæk Finans er jeg helt og aldeles på kundens side. Jeg er kundens mand og mit fokus er at give mine kunder den bedst mulige løsning.

Kontakt:
Mail: tonny@sfinans.dk
Tlf: 2272 3978

Det er også muligt at udfylde vores kontaktformular

 

Sandbæk Finans
v/Brian Sandbæk
Hjortevej 11
6715 Esbjerg N
Cvr.nr 37394564