Gældsrådgivning


Gældsrådgivning er til for dig, der har mistet overblikket

og ikke kan overskue, hvad der egentligt foregår. Sandbæk Finans kan ikke trylle gælden væk – men vi kan forsøge, at vise dig vejen for hvordan du kommer videre. Er der for meget gæld – og er det hele uoverskueligt – så kan vi måske hjælpe.
De fleste med uoverskuelig økonomi har set fjernsyn, hvor der igennem nogle år har været vist noget omkring uoverskuelig økonomi.

Har du uåbnede rudekuverter, breve fra advokater, breve fra inkassofirmaer – eller kan du se, at det går den forkerte vej rent økonomisk – så tag fat i Sandbæk Finans, før det bliver for sent!

Vi får samlet trådene og danner et overblik, hvorefter vi undersøger løsningsmuligheder. Der er flere løsningsmuligheder, men holdningen ved Sandbæk Finans er, at hvis man har lånt, så afleverer man tilbage. Vi kan alle komme i nogle uheldige omstændigheder, der gør at betingelserne er svære – fair nok – og vi vil gøre alt hvad vi kan for at løse den økonomiske side, så godt som muligt. Men du skal være opmærksom på, at vi forventer deltagelse, og en vilje til at betale tilbage.

Gældsrådgivning er til for dig, der gerne vil have hjælp til at komme i mål

og også er klar til at spænde bæltet!

Vi er inde og se på alle regninger på budgettet, og vi taler om det nuværende forbrug. Det er vigtigt, at man sætter sig for, at man vil afvikle sin gæld. Først når gælden er afviklet kan kan komme ordentligt videre. Er man registreret som dårlig betaler, så skal man havde det slettet, så hurtigt som muligt. Når det er slettet øger det handlemulighederne – men man skal forvente en længere periode, hvor der ikke er så mange muligheder end at spare og afvikle gæld.

Prisen for tilkøb af Gældsrådgivningen aftales fra sag til sag, da det afhænger af omfanget af opgaven.

Kontakt os så finder vi sammen en løsning.