Kontakt mig


KontaktKontakt mig

Du er velkommen til at tage kontakt til mig på brian@sfinans.dk, ring på 2383 2001 eller udfyld denne kontaktformular.

Jeg vender tilbage inden 24 timer.

Har du spørgsmål til noget på siden, så tøv ikke med at tage fat i mig – så tager vi en helt uforpligtende snak om tingene.

Den første kontakt vi har er helt gratis. Vi drøfter oftest situationen pr. telefon og eller mail, og jeg skal bruge noget information såsom bank- og indtægtsforhold, familiesammensætning og meget andet. Jeg beder også om en masse, der skal tilsendes (helst) pr. mail. Det hele foregår i fuld fortrolighed, og jeg sletter alt hvad jeg har modtaget, hvis vi ikke skal arbejde videre sammen.

Geografi

Det kan godt være, at jeg er lokaliseret i Esbjerg, men jeg er landsdækkende. Jeg har kunder i alle dele af landet, og alle har brug for rådgivning. En stor del af vores dialog foregår på telefonen eller via mail. Jeg har kontakt til banker m.fl. i baggrunden, og jeg klarer alle beregninger og forberedelse på kontoret i Esbjerg. Jeg har kontakter over hele landet, og har derfor også mulighed for at skabe gode muligheder for besparelser på landsplan. Hvis du ønsker tilknytning til en bank meget tæt på dig, så skal vi huske at aftale det, når vi taler sammen.

Muligheder – dem er der mange af!

Repræsenterer du en virksomhed, sportsforening eller på anden måde en samling af mennesker, så kommer jeg gerne forbi til en samlet orientering om et relevant emne. Hvis f.eks. du repræsenterer en pensionistklub, så kan forskellige regler omkring offentlige ydelser måske være interessant – og er man en mødregruppe, så kunne det måske være interessant at høre om forsikring af børn og forældre – hvordan man sikrer sig, hvis noget går galt.

Mulighederne er mange – og løsningerne er måske ikke så langt væk som du tror.

 

Sandbæk Finans

6715 Esbjerg N
Tlf. 2383 2001
brian@sfinans.dk
Cvr.nr. 37394564