Kontakt


Jeg hedder Brian Sandbæk – jeg er født i '76 i Holstebro – men har ellers været vidt omkring.

Efter handelsskolen og et par år i militæret i Odense og Vordingborg valgte jeg at hellige mig banksektoren. For mig har det at være bankansat været meget givende, når man kan mærke, se og føle at man hjælper kunderne til en bedre og mere økonomisk løsning end den, der var valgt – eller til den bedst mulige sammensætning af økonomien ved køb af hus eller lejlighed.

Jeg har siden 2004 siddet i forskellige lederstillinger i København, Frederiksberg, Tårnby, Ribe og Esbjerg, men har altid haft fingeren på pulsen omkring rådgivning af kunderne.

I 2022 afsluttede jeg bestyrelsesuddannelsen med et tilfredsstillende resultat.

Udover min bankuddannelse og løbende kurser internt, har jeg undervist i pension, budgettering og ledelse. Jeg har taget henholdsvis akademiuddannelsen i ledelse samt Diplomlederuddannelsen. Jeg har de siden 2010 været censor på flere forskellige uddannelser i hele landet.

Jeg underviser unge bankrådgivere i flere fag under akademiuddannelsen i finansiel rådgivning på IBA i Kolding, og er blandt andet med til at udvikle undervisningen i pension for bankrådgiverne i flere pengeinstitutter.

 

Jeg er ejer af:

Sandbæk Finans
Hjortevej 11
6715 Esbjerg N
Cvr.nr. 37394564

 

 

Kontakt

TAG KONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte eller udfylde nedenstående formular: 

Tlf. 23832001

Email: brian@sfinans.dk