fbpx

Mindre virksomhed


Har du en mindre virksomhed i form af personlig ejet virksomhed eller et selskab, hvor du er alene eller har få ansatte – så kan du måske bruge hjælp fra Sandbæk Finans.

Vi hjælper f.eks. med at se, om finansieringen kan forbedres eller hjælper med et bankskifte. Hvis du ønsker at slippe for bogføringen i din virksomhed, kan vi også tilbyde at tage den del fra dig.

Virksomhedens økonomi er højest sandsynligt noget af det vigtigste for dig som ejer. Det er bestemt også vigtigt, at der er likviditet – Cash is King.

Vi oplever ofte at virksomhedsejere fokuserer lidt for meget på virksomheden, og lidt for lidt på den private økonomi. Virksomheden og den private økonomi hænger unægteligt sammen, når man har en mindre virksomhed. Hvis man har store private udgifter, så skal der store indtægter til i virksomheden. Derfor fokuseres der ofte på at skaffe de store indtægter.

Vi ser også på de private udgifter. Hvad nu hvis man kan optimere den private økonomi, så man ikke er nødsaget til at trække en (for) stor løn ud til sig selv? Virksomheden forbedrer likviditeten og/eller øger investeringsmulighederne, hvis der kan spares på lønudgifterne. Vi har set eksempler, hvor der betales en stor topskat helt unødvendigt – en optimering i den private side kan gøre, at man kan spare skat, og stadig leve som man gerne vil.

Der skal ofte også arbejdes med samspillet mellem driftsselskab, holdingselskab, privatøkonomi og pensionsopsparing. Det skal gøres for at skatteoptimere. Hvis man ikke gør det, så kan man nemt komme til at betale 30% for meget i skat på et tidspunkt i livet.

Iværksætter

Er du iværksætter, og har du udfordringer med bank, finansieringsplan, forretningsplan, likviditetsbudget, driftsbudget og meget andet – så er Sandbæk Finans også behjælpelig. Det vil alt andet lige også have indvirkning på det privatøkonomiske område, så der skal måske også ses på økonomisk overblik eller én af de andre pakker.

Prisen for vores hjælp aftales som udgangspunkt på forhånd, men kan også afregnes ud fra timeforbrug – 1.250 kr. ex. moms.

Kontakt Sandbæk Finans, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du tænker.


Boligkøb
Vi hjælper med at skabe overblik
Øvrig rådgivning
Vi hjælper dig med dine udfordringer