Økonomisk rådgiver


Har du lyst til et job, hvor du virkeligt kan yde en forskel med uvildig økonomisk rådgivning, så udvider Sandbæk Finans aktiviteterne på grund af landsdækkende øget efterspørgsel.

Job i Sandbæk Finans

Sandbæk Finans blev oprettet i 2016, og siden er det gået stærkt med efterspørgsel efter uvildig økonomisk rådgivning. Mit firma er blevet brugt i flere medier – både TV, avis, magasiner og radio, hvilket har medført en landsdækkende markedsføring og deraf flere henvendelser fra potentielle kunder.

Jeg kan tilbyde et selvstændigt job, hvor du selv skaber din dag og din indtjening. Jobbet er provisionslønnet uden loft for din indtjening. Du bliver tilknyttet en pensionsordning, og bliver udstyret med computer og telefon. Du arbejder ud fra egen bopæl.

Sandbæk Finans modtager ikke provisioner fra banker, kreditforeninger, pensionsselskaber eller investeringsforeninger – så rådgivningen er uvildig.

Når du starter i Sandbæk Finans, vil du blive instrueret i arbejdsgangene og systemerne. Du vil have mig som sparringspartner på alle sager, hvis du har brug for det. Det er vigtigt ,at du selv kan opsøge nye kunder udover det Sandbæk Finans kan levere.

Når du er ansat i Sandbæk Finans, så kommer du under de tilladelser Sandbæk Finans har fået i Finanstilsynet og den rådgiverforsikring, der er tegnet.

Mine forventninger til dig

  • Du er uddannet indenfor bank, pension eller revision, og har et naturligt flair for talUvildig rådgivning
  • Du elsker at rådgive og skabe det bedste for kunden
  • Du ser muligheder
  • Du har et godt netværk og mange kontakter i dit lokalområde
  • Du ønsker at samarbejde med banker – ikke modarbejde dem
  • Du skaber tillid, tiltro og vægter åbenhed og ærlighed højt
  • Din alder er mellem 18 og 75 år
  • Din hudfarve, religiøse overbevisning og køn er ligegyldig

Hvad gør du så nu?

Du søger et job ved mig. Geografisk er jeg ikke begrænset, så om du bor i Sønderborg, Brønderslev, Struer, Faaborg eller Slagelse – er ligegyldigt.

Hvis du vil vide mere om jobbet, så kan jeg kontaktes på 2383 2001 til en fortrolig og uddybende snak – men ellers send gerne en ansøgning til brian@sfinans.dk

Brian Rosendahl Sandbæk
Stifter og finansiel rådgiver i Sandbæk Finans