Øvrig rådgivning


Øvrig rådgivning kan være mange forskellige situationer. Det behøver ikke være boligkøb eller bankskifteSkift Bank det hele. Det kan være rådgivning i forbindelse med:

Skilsmisse

Her kan Sandbæk Finans komme ind i billedet, hvis du overvejer en skilsmisse, men gerne vil kende de økonomiske konsekvenser, f.eks. om du kan blive siddende i huset, og hvad med gælden, indbo, bil og alle de andre materielle ting i dit ægteskab.

Dødsfald eller bodeling

Er du blevet alene, og vil du have hjælp til at få styr på økonomien, så kan Sandbæk Finans bruges. Der er mange ting i forbindelse med økonomien, når man har mistet sin ægtefælle/samlever – og i nogle tilfælde er det den afdøde, der har stået for økonomien. Vi hjælper i det omfang det er nødvendigt. Det er dig der sætter grænserne for, hvad vi skal hjælpe med. Det kan både være salg af bolig, hvad gør man med en udbetalt forsikring, opstilling af nyt budget både nu og fremadrettet – og måske generelt en uvildig dialog om, hvordan hele økonomien ser ud.

Sygdomsforløb

Er du kommet ud for en ulykke eller lignende, og måske blevet invalid – så kan du måske have brug for hjælp omkring forsikrings-/pensionsselskabet og det offentlige. Vi har før hørt, at man skal være rask for at være syg. I nogle tilfælde kræver det en del vedholdenhed for at komme igennem den svære tid, når man arbejder med det offentlige og forsikringsselskab. Her kan vi støtte.

Øvrig Rådgivning- bare spørg

Der er mange andre tidspunkter, hvor du kan have brug for uvildig økonomisk rådgivning. Tag fat i os – en uforpligtende snak koster ikke noget. Mon ikke vi kan finde ud af noget?

Timeprisen er 1.250 kr. Vi vil altid komme med et overslag på antal timer, vi bruger på et projekt. Vi vil også løbende have en dialog, så du/I hele tiden ved, hvordan det går.

Tag fat I os, så finder vi en løsning.