Pension og Forsikring


Et af de vigtigste punkter indenfor privatøkonomi er pension og forsikring. Der er ingen af os der ved, hvornår vi enten ikke skal være her mere, eller vi kommer ud for et uheld, der skader vores førlighed.

Pension og forsikring – det oversete

Pension og forsikring er områder, der tit bliver overset. De fleste har nok et mål om at blive gamle og oftest med en ægtefælle. Vi vil gerne have et vist økonomisk overskud som pensionister. Der skal ret mange penge til – og der står ofte mange penge på diverse pensionsordninger. Det betyder ikke nødvendigvis, at man ved om der er nok, for meget eller for lidt. Forsikring – til vi kommer ovenpå igen

På vejen mod pensionsalderen kan meget gå galt – og til det skal der være forsikringer, da vi på trods af sygdom, stadig har brug for en indkomst. Der er mange forsikringer, men bare fordi man har en forsikring, kan man ikke forvente, at alt er i orden. Selvom forsikringer hedder det samme, så dækker de ikke det samme – og ulykkesforsikringer egner sig bedst til at dække fodboldskader, skiulykker og andre mindre ulykker. Hvis man Iflg. Danmarks Statistik tager 100 tilfældige 30 årige, så vil der kun være ca. 64 af dem, der er raske, når de bliver 65 år. Ca. 16 er døde og resten har mistet arbejdsevnen. Tallene taler for sig selv – ikke videre opløftende, og mange kender også nogen i omgangskredsen der ikke er kommet rask til pensionsalderen.

Vidste du, at du på trods af en tab af erhvervsevne forsikring, kan ende med at have en samlet bruttoløn på ca. 11.500 kr., selvom du er uarbejdsdygtig? Læs mere i denne artikel: Tab af erhvervsevne er ikke lig med førtidspension

Pension og forsikring – hele vejen rundt

Vi gennemgår jeres livsforsikringer og tab af erhvervsevneforsikringer – og vurderer om vi synes dækningerne er passende. Samtidigt ser vi på jeres pensionsopsparinger.
Pensionsopsparingerne er næsten en historie for sig selv, og ikke helt simpelt at gennemskue. Der er både markeds- og gennemsnitsrenter og ÅOP (årlig omkostning i procent), man skal have indblik i. Pensionsselskaberne står f.eks. med investeringsrisikoen, hvis man har placeret sine pensioner til gennemsnitsrenter. Det er alt sammen noget, vi ser på.

Der er stor forskel på, hvordan familier bør være dækket – men ingen af os ved, hvornår der sker noget alvorligt i vores liv. Når det først er sket, kan vi risikere, at vi ikke kan forsikre os igen. Derfor er det så vigtigt at få gennemgået både pension og forsikring, før der sker noget.

Læs mere i denne artikel: Pension er kedeligt

Sådan foregår det
Vi gennemgår det hele sammen, så I har mulighed for at stille alle de spørgsmål I vil, og sammen finder vi de dækninger, der passer jer bedst.

Pensions- og forsikringsgennemgang er vigtig at være opmærksom på ved jobskifte, ændringer i familieforhold, køb/salgaf fast ejendom og generelt som vi bliver ældre. Det er et sted, hvor man kan komme til at betale for en masse, man ikke har brug for – og mangle noget man ikke håber, man får brug for.

Det Sandbæk Finans yder er uafhængigt og uvildigt pensionsrådgivning.

Prisen for et tilkøb af Pensions- og Forsikringsgennemgang er 6.875 kr.

Udfyld kontaktformularen på vores kontaktside og vi vender tilbage hurtigst muligt.