Priser


Priser for rådgivning veksler meget i branchen. Sandbæk Finans er en uafhængig rådgivningsvirksomhed, der har tilladelse fra Finanstilsynet til at yde finansiel rådgivning Vi får ikke provisioner fra banker eller kreditforeninger. Vi ønsker at skaffe besparelserne til dig, så intet forbliver skjult. Hvis en bank f.eks. skulle betale os 5.000 kr. for at komme med en kunde, så vil du som kunde bare skulle betale 5.000 kr. mere i gebyr for at blive kunde. Du skulle til gengæld måske betale lidt mindre for vores rådgivning – men sådan arbejder Sandbæk Finans som sagt ikke.

Vores priser er som udgangspunkt lavet som en pakkepris – men erfaringer siger, at der ikke er så meget, der helt ender som standard. Det kan være, at vi udelukkende skal se på kreditforeningslån – og slet ikke arbejde med skift af bank, pensioner eller andet. Det har vi ikke en specifik pakke til – men vi finder en løsning sammen. Se priserne under de forskellige ydelser. 

Når vi har modtaget alle informationer om dig og din økonomi, så laver vi et overslag over en endelig pris. Den kan involvere en pakke kombineret med nogle timer – eller blot én eller flere pakker. Alle er forskellige, så det er noget, vi aftaler os ud af.

Husk – det koster ikke at få os til at se på tingene. Det er først, når vi begynder at lave noget for dig og din økonomi, at vi skal indgå en aftale.