Hvad kan vi hjælpe med?


Uvildig økonomisk rådgivning

Hvis I ønsker en uvildig økonomisk rådgivning, hvor I med ro i maven kan stole på, at forslagene er for at forbedre jeres økonomi – og ikke andres, så er det Sandbæk Finans, I skal kontakte.

Overvejer I at gøre brug af en professionel uvildig rådgiver eller tænker I, at det kunne være rart med en uvildig gennemgang, så koster det ikke noget at kontakte os.

Skal man ikke være direktør for at bruge en uvildig rådgiver?

Sandbæk Finans er til for de fleste. Førstegangskøbere, kontorassistenten og politimanden med 2 børn, pensionisten og direktøren med frue. Man behøver ikke have en stor økonomi for at få en gennemgang, hvor man kan spare penge eller optimere sin økonomi. De fleste der henvender sig, er det man kalder “almindelige Familien Danmark borgere”.

Rådgivning – hvordan starter det lige?

Det hele starter med et opkald eller en mail. Vi vil helt gratis se jeres økonomi igennem. Hvis der ikke er forbedringsmuligheder eller optimeringer – så ringer vi, og siger at alt er som det skal være. I kan være rolige i forhold til økonomien.

MEN oftest er der noget, der kan eller bør forbedres. Hvis dette er tilfældet, vil vi kontakte jer, så vi kan aftale det videre forløb.

Der er forskellige måder hvorpå vi kan komme frem til et resultat. Det er muligt at købe forskellige pakkeløsninger. Økonomisk Overblik er en pakke, hvor man betaler Sandbæk Finans for et uvildigt overblik på økonomien. Vi sætter ikke forbedringer i gang, men fortæller hvor vi ser mulige forbedringer. I den forbindelse vil vi dermed også komme ind på, hvordan vi kan komme videre i forløbet. Har I udelukkende brug for de uvildige tanker, så kan I nøjes med Økonomisk Overblik, men skal vi udføre mere, skal I have én af de andre pakker.

Den erfaring Sandbæk Finans har opbygget, vil vi bruge til at give jer de bedste økonomiske muligheder, så I trygt kan sige, at jeres økonomi er gennemgået uvildigt.

Ingen provision

Sandbæk Finans modtager ingen provision fra hverken banker, kreditforeninger, investeringsforeninger, pensionsselskaber, revisorer eller advokater og har ingen produkter, vi skal sælge – for så ville vi ikke være uvildige. Vi har kontakter, som bruges til at fremskaffe gode tilbud og supplerende rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Det I er sikre på at få – er den uvildige gennemgang – hvor Sandbæk Finans kun har én dagsorden; at hjælpe jer til den bedst mulige økonomi.

Vi rådgiver både private og mindre erhvervsvirksomheder.

Tag fat i os via kontaktformularen

Rådgivning