Referencer


Referencer

Positive referencer – er en bekræftelse på, at det man laver er godt. Det bedste vi ved er tilfredse kunder. Og når man nu tænker lidt over det, hvorfor skulle vi som uvildige rådgivere ikke også have tilfredse kunder?

Alle kunder er tilfredse, hvis rådgiveren er dygtig nok

Hvis du er en tilfreds kunde, og vi må bruge dig anonymt på min hjemmeside, så send mig en mail på brian@sfinans.dk med din personlige historie. Inden vi offentliggør den, sender vi den forbi dig til godkendelse, så vi er helt sikker på, at du er “anonym nok”.

Vi samler på tilfredse kunder, og vi håber, at du vil være én af dem?

Derudover nedenstående også nogle referencer på vores Facebookside

Referencer fra kunder

Jeg skulle købe et hus, og det var blevet lidt presserende. Da jeg kom i kontakt med Brian fra Sandbæk Finans gik det hurtigt. Der kom et rigtigt godt tilbud på bordet, og jeg har sparet over 175.000 kr. (i lånets løbetid) i forhold til det tilbud, jeg selv havde fået. Derudover har jeg fået tjekket mine livsforsikringer og tab af erhvervsevne forsikring. Nu har jeg sikret min indkomst til enten mig eller min søn, hvis der skulle ske mig noget.
Sandbæk Finans får min bedste anbefaling – og faktisk har jeg allerede henvist flere fra min omgangskreds til den gratis gennemgang. Så kan de jo se, om der er noget at spare/optimere.

Henrik

Da Brian viste mig, hvad jeg har sparet på mine pensioner, kunne jeg roligt gå og anbefale ham til andre. Besparelsen kunne betale det Brian skulle have for det på ca. 3 måneder. Der er altså over 30 år til jeg har mine pensioner udbetalt.

Rikke

Min mand var lige gået bort, da en veninde fortalte om Sandbæk Finans. Jeg har ikke haft overblik over vores økonomi – det klarede min mand. Nu styrer Brian økonomien på plads med hus og sommerhus, lån og arv, så jeg kan fokusere på det der betyder noget for mig. Jeg havde simpelthen ikke overskud til også at tænke på økonomi, så det er perfekt, at Brian kan tage sig af den del.

Inge

Hele vejen igennem forløbet har jeg følt mig godt behandlet, og jeg er fuldt ud tilfreds. Det har kostet mig noget, at få den rådgivning Brian har givet – men han har sparet mig for mere, og efter et stykke tid er det jo ren overskudsforretning.

Gitte

Tak for hjælpen gennem forløbet, vi er meget tilfredse med resultatet & vores nye bank.

Henriette og Jan

Brian brugte kun 24 timer til at finde en bank, der gerne ville sige “ja” til at finansiere vores drømmehus – og endda på trods af, at vi  havde fået nej i den bank vi havde.

Steen og Hanne

Vi havde hørt fra nogle venner, at Brian havde sparet dem for rigtigt mange penge, så vi tænkte, at det måtte vi prøve. At det startede gratis gjorde det risikofrit for os.
Da Brian kom hjem til os og præsenterede os for mulighederne, så var vi ikke i tvivl. Udover at han sparede os for 4 gange så meget som han selv skulle have – allerede det første år, så har vi fået en ny tab af erhvervsevne forsikring, hvor vi også sparer mange penge. Nu har vi sammen med Brian lagt en plan over de næste 5 år.
Vi har faktisk allerede henvist vores venner til Brian, så nu får de også et eftersyn.

Katrine og Hans

Har du brug for andre referencer, så tag fat i mig. Der er flere end ovenstående, og garanteret et eksempel, der passer på din situation.