Samarbejdspartnere


Der er tidspunkter, hvor vi har brug for hjælp til at hjælpe dig. Til det bruger vi nogle samarbejdspartnere. Vi kan inddrage dem i en fortrolig dialog, eller det kan være, at vi foreslår dig, at de skal medinddrages i din sag.

Dem vi læner os op ad, er nogle personer/firmaer vi stoler på, og som vi har et godt samarbejde med.

Samarbejdspartnere

dethele.dk ApS

Sandbæk Finans er en del af dethele.dk ApS, der hjælper og rådgiver fra start til slut i bolighandler.

Det vil sige, at står man for at købe bolig, så kan man nøjes med at kontakte dethele.dk, og så vil man kunne blive hjulpet økonomisk, juridisk og byggeteknisk – og der er håndværkere klar til at udføre eventuelt renoveringsarbejde i forbindelse med købet.

dethele.dk ApS laver også alle rapporter i forbindelse med et boligsalg.

Revisor

Vi samarbejder med de små revisorer, KRH Revision ApS samt Sædding Revision ApS. Når vi får opgaver, der ligger udenfor det vi kan og skal rådgive om, så får vi en revisor til at hjælpe. Nogle gange gør vi det helt uden jeres viden, da det måske blot er et spørgsmål, hvor vi får et hurtigt professionelt svar. Andre gange er det nødvendigt, at de kommer med ind i jeres sag. Selvfølgelig kun hvis I ønsker det.

Advokat

Advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, Advokatfirmaet Archa samt Advokathuset Esbjerg er nære samarbejdspartnere indenfor det juridiske område. Det er vigtigt for os, at vores kunder får korrekt rådgivning. Hvis det er udenfor vores kompetencer, så er det vigtigt for os, at have nogle eksperter i baggrunden til at hjælpe dig og mig videre.

Ejendomsmæglere

Vi bruger alle ejendomsmæglere som samarbejdspartnere. I forbindelse med boligkøb eller boligsalg er det vigtigt med et godt samarbejde. Vi bruger også mæglerne til at hjælpe med at finde et nyt hus/lejlighed, hvis vore kunder skulle have brug for det.
Det sker også, at Sandbæk Finans bliver bragt på banen, hvis en ejendomsmægler har en køber til et hus, men den nuværende bank ikke er helt med på købet. Vi undersøger så de økonomiske forhold, og hjælper dermed både ejendomsmægler og køber med at få en handel til at falde på plads.

Virksomheder som samarbejdspartnere

Vi samarbejder også med virksomheder. Samarbejdet går ud på, at være uvildig finansiel rådgiver for virksomhedens ansatte. Det er lidt i samme stil som pensionsrådgiveren, som mange virksomheder har tilknyttet. De kommer og hjælper med den arbejdsmarkedspension man har via arbejdet. Vi ser på det lidt større billede, hvor hele økonomien er oppe at vende. Det er for virksomhederne en fordel, at medarbejderne ikke skal tænke på økonomi i arbejdstiden.

Vi holder jer selvfølgelig anonyme, når vi drøfter tvivlsspørgsmål med udefrakommende eksperter.