Skift Bank


Når vi bliver kontaktet omkring en gennemgang af økonomien, så vil det ofte involvere et bankskifte. Det viser sig ofte, at man har været kunde i den samme bank i en årrække. Priserne på de produkter man har, er måske ikke blevet reguleret til det niveau en tilsvarende ny kunde kan få.

Med den erfaring vi har, så tager vi kontakt til relevante andre banker for at skaffe et bedre tilbud på jeres bankforretninger. Det kan også være vi mener, at den måde tingene er sammensat på nu, bør ændres til noget der passer bedre til den situation I er i. Vores løsning er individuel, og bærer ikke præg af en “pakkeløsning”.

Vores løsning skal selvfølgelig være ud fra jeres risikovillighed. Der skal være overensstemmelse mellem det vi finder til jer, og den risiko for renteudsving, I er villige til at påtage jer. Ellers ville det være for nemt for os, at finde en rentebesparelse på noget, der måske slet ikke passer til jer.

Det er ikke sikkert, at det er nødvendigt at skifte bank. Det er måske nok, at vi taler med jeres nuværende bank – så hvis I gerne vil have det, så tager vi dialogen med dem.

Forløbet

Sandbæk Finans vil sørge for at skaffe tilbud på en billigere og/eller anderledes finansiering, der er med til at gøre det billigere for jer.
Når vi har et tilbud, vi synes er tilfredsstillende, så præsenterer vi det for jer. Vi forklarer forskellene på det I har i dag, og det I måske får i fremtiden. Vi sikrer os, at I har forstået, hvordan den fremtidige løsning bliver, så enhver usikkerhed er udryddet. Derefter vil det oftest betyde et møde i den nye bank, hvor de sidste detaljer klarlægges.

Vi vil ikke anbefale, at I tilkøber Skift bank-pakken, hvis vi ikke kan spare jer mere end det koster jer, at få os til det. Det vil være dårlig rådgivning.

Øv, det er besværligt

Et bankskifte er i manges tanker besværlig. Vi må sige, at på trods af den teknologiske udvikling, så kører tingene sjældent gnidningsfrit. Vi vil dog gøre alt for, at det kan komme til at forløbe, så godt som muligt. Vi kan sørge for, at I kan fortsætte jeres hverdag selvom, I er ved at skifte bank.

Men hvad så fremadrettet? Har I så ikke en rådgiver i den nye bank. Jo det har I da – og I kan sagtens bruge vedkommende. Bare fordi I har lavet et bankskifte via Sandbæk Finans, så betyder det ikke, at I ikke har en bankrådgiver. Hvis I fremadrettet hellere vil tale med os om nogle større beslutninger, så klarer vi det – og til de mindre ting kan I bruge bankrådgiveren. Se eventuelt på Årlig opfølgning eller snak med os om det.

Skift bank-pakken kan være jeres bedste investering – og I kan være helt sikre på, at hvis vi anbefaler jer, at skifte bank, så er det til jeres fordel. Der er penge at spare!

Prisen for Skift bank-pakken er halvdelen af første års rente- og gebyrbesparelse dog minimum 8.500 kr. med et tillæg på 3.000 kr., hvis det også involverer omlægning af kreditforeningslån.

Referencer

Tak for hjælpen gennem forløbet, vi er meget tilfredse med resultatet & vores nye bank.

Henriette og Jan

Jeg havde egentligt mistet lidt af overblikket over min økonomi i forbindelse med jeg blev skilt. Jeg tog fat i Sandbæk Finans fordi jeg har en veninde, der roste nogle løsninger hun havde fået. Fra starten kunne jeg mærke, at der blev taget hånd om mine udfordringer, og de ting jeg ikke kunne overskue blev sat i system.
Det endte med at jeg skiftede bank, og både fik en god besparelse på både renter og løbende gebyrer – men vigtigst for mig var faktisk, at jeg føler jeg nu har styr over min økonomi.

Sanne

Skal vi også hjælpe dig?