Spare penge på økonomisk rådgivning


Vi kan garantere, at du ved uafhængig økonomisk rådgivning fra Sandbæk Finans vil spare penge.Uvildig rådgivning

Når vi ser din økonomi igennem, så ser vi på det hele. Du kan selvfølgelig fravælge dele, du ikke ønsker vi skal arbejde med – men vi vil som udgangspunkt have et samlet overblik, så vi kan give dig den bedst mulige økonomiske rådgivning. Målet er at spare penge, så du enten har mere til dig selv, sparer mere op eller betaler mere af på din gæld.

Man kan spare penge mange steder

Vi ser budgettet igennem – eller laver et til dig. Vi ser forbedringsmuligheder flere steder. Det behøver ikke altid være lån, selvom vi selvfølgelig også her, gerne vil spare penge til din fordel.

Når vi ser på dine lån, så har vi brug for, at vide mere om din fremtid. Lån er nemlig ikke en standardvare. De skal laves, så de passer til den fremtid du planlægger. Med dårlig eller manglende rådgivning vil det muligvis blive meget dyrt, når man står overfor en ændring i planerne.

Renterne har selvfølgelig også en indflydelse. Vi vil vurdere, om renten på dine lån er på et tilfredsstillende niveau, eller om det er muligt at forbedre.

Køb af fast ejendom

Det er ofte en af de største investeringer man laver, hvis man køber fast ejendom. Det er alle klar over. Men det er også her, hvor der ofte er rigtig mange penge at spare.

Gebyrer til banker og kreditforeninger er ofte en stor udgift. Men ved et huskøb til f.eks. 2 mio, så er 20.000 kr. eller 40.000 kr. i gebyrer ikke det man fokuserer på. Man har fået lov til at købe ejendommen, og udgifterne til købet bliver skjult i alle lån. Ikke skjult så man ikke kan se dem, eller får dem oplyst, men skjult, så man ikke reagerer på dem. Man har lige fået lov til at købe noget meget dyrt, og enten har man ikke selv indblikket i, hvilke omkostninger der egentligt er – eller også er man bare glad for at få lov til at købe ejendommen.

Ved boligkøb kan Sandbæk Finans spare dig for mange penge. Det er både i gebyrer, lånesammensætningen og renterne, hvor der er mange penge at spare.

Tjene eller spare penge

Ved den uvildige økonomiske rådgivning, så ser vi oftest også på pensionsopsparingerne, og de tilknyttede forsikringer, der kommer til udbetaling ved dødsfald og invaliditet.

Ved du eksempelvis om du får din invaliditetsdækning udbetalt, hvis du er midlertidig uarbejdsdygtig i 12 måneder? Det kan vi fortælle, at det er der over 1 million danskere, der ikke gør.

Det er klart, at hvis vi ser dine ting igennem, og vi vurderer – i samarbejde med dig – at dine dækninger ikke er i orden, så vil du ikke spare penge. Du skal så måske i stedet for tegne nogle ekstra forsikringer, men de laves for, at du kan “tjene penge”, hvis du skulle blive uarbejdsdygtig. Det gøres for at give dig tryghed og sikkerhed for, at du ikke skal fraflytte din ejendom, hvis du eksempelvis bliver tilkendt et ressourceforløb i 5-10 år – læs her Tab af erhvervsevne er ikke lig med førtidspension

Uafhængig økonomisk rådgivning

Vi kan ligeså godt melde det ærligt ud. Sandbæk Finans tjener penge på at rådgive dig. Vi tjener ikke på at henvise dig til en bestemt bank, et specielt pensionsselskab, og for os er det ligegyldigt om du investerer det ene eller det andet sted. Der findes økonomiske rådgivere på markedet, der modtager provisioner, og dermed vil vi mene at uafhængigheden ikke er til stede. Uvildig økonomisk rådgivning betyder for os, at vores forslag om bankvalg, valg af pensionsselskab og/eller investeringsforening ikke behøves give tvivl om ærligheden i vores økonomiske rådgivning.

Kontakt os hvis du vil spare penge

Det er aldrig for sent – men du kunne måske spare flere penge ved at kontakte os med det samme fremfor om 1 måned. Vi vil anbefale, at du udfylder vores kontaktformular, så vil vi tage fat i dig.

Alternativt kan du tage fat i Tonny, der har ansvaret for Sjælland på 2272 3978 eller tonny@sfinans.dk – eller du kan tage fat i Brian på 2383 2001 eller brian@sfinans.dk