Vores dejlige fristed er blevet for småt til os


Truntestien 10, Ordrup, 4540 Fårevejle

Vi synes, det er ved at være tid til, at det sommerhus vi nu har haft i 15 år, skal videre til en ny familie.

Vi købte sommerhuset i 2004, hvor vi var en familie på 3. Nu er vi 5, og på trods af, at vi har udvidet med flere sengepladser, så vil vi gerne videre til noget lidt større.

Det har været vores fristed, hvor vi har opholdt os 2-4 uger hvert år – og vi er sikre på, at andre vil føle samme glæde og ro, som vi har fundet.

Sommerhuset er på 60 kvadratmeter. Soveværelset har plads til en dobbeltseng. I værelset (der nemt kan deles i 2 mindre rum) er der en køjeseng med 2 køjer, og en høj seng (ca. 160 cm oppe), hvor der er skab under. Der er loft til kip i alle rum.

Huset er malet i sommeren 2018.

Stue og køkken er vores store fællesrum. Dejligt åbent og lyst med vinduer og dør mod terrassen og stort vinduesparti mod Sejerøbugten – dog kun et vandkik, og nej – vi kan ikke kaste sten langt nok, til at det siger “plop” – der er ca. 1,7 km til stranden.
Men når man kommer ned på stranden, så vil man opleve en meget lang badebro, hvor man kan sidde og fange masser af krabber og rejer – eller man kan gå ud for enden, og gå ned i vandet, hvor man skal gå et godt stykke længere ud, hvis man ikke vil kunne bunde. Altså en fantastisk strand til børn. Der er også mulighed for at sætte sin båd i vandet, hvis man ejer en sådan.

Badeværelset er med gulvvarme. Resten af huset opvarmes med en varmepumpe og brændeovn.

Terrassen er på ca. 20 kvm, og der kan man nyde den smukkeste solnedgang – og få masser af sol i løbet af dagen.

Udhuset er isoleret og på 9 kvm. Carporten er på 22 kvm. Begge bygget i 1995. Selve huset er fra 1972, men ombygget i 1995 og efterfølgende renoveret i 2005, hvor der både kom nyt bølgeeternit på taget, ny brændeovn, nyt gulv og et nyt køkken blev installeret.

Vi har sat en masse billeder ind herunder, og har man interesse i huset, så er man velkommen til at køre forbi, og se lidt ind ad vinduerne. Fremvisning vil kunne aftales, men det kræver en seriøs interesse i huset.

Ejerudgifter:

Ejendomsskat (2018) – 6.963
Renovation – ca. 1.900
Diverse – ca. 350
Grundejerforening – 500
Husforsikring (GF – 2017) – 2.844

I alt ca. 12.557 kr. om året

Man kan belåne 75% af husets værdi i kreditforeningen, hvilket vil give et lån på ca. 524.000 kr. Ved en fast rente med afdrag over 30 år, så vil ydelsen være ca. 1.923 kr. pr. måned. Vælger man i stedet billigst mulige finansiering med afdragsfrihed, så bliver ydelsen omkring 400 kr. pr. måned.

(gem/bookmark denne side, hvis du vil finde tilbage til huset)


Pris: 699.000 kr.

Kontakt: Brian på 2383 2001 / brian@sandbaek.dk

Venlige hilsner

Elias, Simon, Isak, Line og Brian Sandbæk

PS. Mit job er uvildig økonomisk rådgiver i mit firma “Sandbæk Finans“. Skal du bruge gode indspark til optimering af din økonomi, så læs mere på denne hjemmeside ved at klikke lidt rundt i menuerne øverst på siden. Jeg taler også med folk, der ikke ønsker at købe lige nøjagtigt vores sommerhus 🙂