Økonomisk overblik


Denne pakke for sig selv giver et overblik for jer – og vores ord på, hvor vi ser forbedrings- og optimeringsmuligheder.

Økonomisk Overblik er inkluderet i alle andre pakker. Pakken kan også bestilles særskilt, hvis man udelukkende ønsker at høre, hvad vi ser, når vi uvildigt ser på jeres økonomi.

Vi ser jeres pensionsordninger efter – både med hensyn til, hvordan det ser ud, når I skal på pension, men også hvordan det ser ud, hvis I ryger af arbejdsmarkedet i tilfælde af sygdom eller død.

Jeres budget og forbrug får et eftersyn, og vi kommer med input til jer.

Og så ser vi ikke mindst jeres nuværende bankforretninger igennem. Hvordan ser renterne ud i forhold til, hvad vi mener, vi via vores kendskab til branchen kan fremskaffe. Hvordan med gebyrer, kontosammensætning og meget andet.

Vi vil efter vores forberedelse orientere jer om, hvor vi ser forbedringsmuligheder, og hvor meget vi mener, vi kan spare jer.

Efter det Økonomiske Overblik kan vi gå videre med én eller flere af de andre pakker. De behøver ikke blive bestilt på forhånd, men det kan vi tage en snak om.

Spar penge på overblik

Får I så noget ud af det? Tja – hvis vi ikke finder noget som helst, der kan forbedres/optimeres, så tænker vi, at I har fået et overblik. I er også blevet bekræftet i, at jeres bankrådgiver har gjort det godt. Meeen – det er sjældent vi oplever, at der ikke er optimeringsmuligheder, hvor man kan spare penge. Hvis vi finder noget, så kommer vi med et overslag på mulige besparelser – vores overslag til jer, vil være hvad vi minimum forventer, at I kan spare. Hvis vores forslag til besparelse ikke kan dække omkostningen, I har ved at købe vores rådgivning, så fortæller vi jer selvfølgelig det.

Den oftest valgte pakke efter første møde er Bankskifte. Det er et af de steder, hvor vi finder gode besparelser. Dernæst vælger mange Pensions- og forsikringsgennemgang. Det skyldes, at vi kommer med uvildig pensionsrådgivning, der bla. inkluderer mulige besparelser på de investeringer man har – uden at ændre risikoprofil.

Økonomisk Overblik er indgangsvinklen til besparelser og/eller forbedringer – eller til ro og overblik.

Et Økonomisk Overblik koster 3.000 kr.

Tag fat I os så finder vi en løsning sammen.